Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Van zaadje tot grote boom...
De zaakvoerder, Felix De Puysseleyr, was reeds van jongs af niet uit de tuin te krijgen. Vanaf het moment dat hij zich aan het handvat van de grasmachine kon vastklampen, reed hij bij zich thuis het gras af. Ook tijdens zijn studies in het secundaire onderwijs bleven de groene vingers kriebelen. Zo ging hij in het weekend al eens klasgenoten helpen met hun haag te scheren. Hij verplaatste zich met haagschaar en een bus 2-takt op de bus!
Eens hij voor de keuze stond een richting uit te kiezen voor zijn verdere studies, was het dan ook niet lang twijfelen, het werd de afstudeerrichting groenmanagement binnen de biotechnologische wetenschappen. Ook tijdens zijn verdere studies maakte hij zijn droom reeds waar door in 2005 een éénmanszaak op te richten, die in 2011 zou uitgroeien tot de BVBA Arbo-Flora.

Het team dat ondertussen Arbo-Flora vormt is een groep jonge mensen met hoge werkethiek, die toch reeds aanzienlijke ervaringen kan combineren.

We zijn gevestigd in de Ruiterstraat nummer 60 te Verrebroek. Een ideale ligging vlak bij de E34 en andere gewestwegen. We zijn actief in het hele Waasland en omstreken, met ook klanten in en voorbij Antwerpen.